Casehelp er en nonprofit markedsplads platform, hvor studerende kan få hjælp til opgaveløsning af tidligere studerende. Pris og samarbejde aftales imellem parterne. Som tutor skal du huske at tjekke for mails i spam/uønsket indbakkeDenne tutor giver tilbud
på hele casesBedømmelseJeg svarer på simple spørgsmål gratis


Send besked til denne tutor

Juste Brikaite

Kandidat i fysik

Jeg er en frisk og ung pige på 30 år. Jeg er nykandidat i fysik og kemi fra Roskilde Universitet. Jeg er igang ved at finde nye job.

Jeg finder rigtig tilfredsstillende at undervise folk, og hjælpe dem med at udvide deres kompentencer inden for både fysik, kemi og matematik. Jeg har erfaring med at være tutor for elever i gymnasiet - især matematik A studerende.

Mit arbejdsmetode er at have korte, ca. 2 timers, sessioner, men ofte. Det giver mulighed for at gennemgå de emner eleven finder svært at forstå og og takle dem én af gangen. Jeg lægger især vægt på en ordentlig forståelse af metoderne der bruges, og ikke blot at lære dem udenad. Jeg tager elevens niveau og målsætning i betragtning i min metoder og undervisningsform.

Opret gratis tutor profil
Opret gratis bruger profil

Brugerne siger:

HD 2

Hvis ikke jeg havde Casehelp og mine tutorer ville jeg formentlig ikke gennemføre anden del af  min uddannelse. Jeg har virkelig udfordret mig selv og Casehelp gør at jeg får succes med det. Mark Didriksen

webdesign af webbureau onlineBRAND