Casehelp er en nonprofit markedsplads platform, hvor studerende kan få hjælp til opgaveløsning af tidligere studerende. Pris og samarbejde aftales imellem parterne. Som tutor skal du huske at tjekke for mails i spam/uønsket indbakke

Få adgang til de bedste og de klogeste på få minutter.

Med oversigt over uddannelser, opgavetyper, samt de fag tutorer kan hjælpe med - kan studerende på få minutter, finde en tutor med færdigheder, der kan hjælpe dem med deres case.  

 Hvad er en case?

 Alt hvad en studerende søger hjælp til er en case.

  • En case kan være en stor afhandling på universitets niveau.
  • En case kan være en litteratur analyse på gymnasialt niveau.
  • En case kan være en uddybelse af et enkelt bestemt emne eller fag.

Casehelp er Gratis.

De fleste tutor-virksomheder tager store procentdele af det beløb studerende betaler for ydelser. Casehelp lader studerende betale direkte til tutor, de beholder derfor 100 % af beløbet. Dette medfører den studerende skal betale mindre for ydelsen. Hver tutor sætter egne sats, hvordan der afregnes, er overladt til den studerende og tutoren, der er dog vejledninger for muligheder af betalingsløsninger (se under "Sådan gør du" - "forslag til betaling"). Casehelp involveres ikke i transaktioner eller dialogen mellem tutor og den studerende, men der findes retningslinjer for samarbejdet (se under "sådan gør du" vejledningerne).

Hvorfor?

Der findes unge som kommer fra uddannelsesfremmede familier, og for dem kan det være svært at få den nødvendige hjælp, som mange andre får tilbudt af uddannede familiemedlemmer. Casehelp vil gerne støtte mønsterbryderne og give dem muligheden for at starte deres uddannelse uanset deres bagrund.

Det er også opfattelsen, at disse aftaler om støtte og hjælp i forvejen forekommer på især universiteterne, men også på gymnasierne, erhvervsakademierne og andre uddannelsesinstitutioner.

Når en studerende vælger en uddannelse, der bestemmer fremtidens muligheder, er de enkelte karakterer ofte essentielle for det videre forløb i uddannelsen. Enten er den studerende dygtig og bestræber sig på at blive dygtigere, eller også kan valget  være faldet på en uddannelse, som generelt er en udfordring. Ofte kan der være tale om et enkelt fag, som er udfordringen.

Det er Casehelps ønske og mission at de enkelte studerende føler sig trygge gennem hele uddannelsen.

Hvem er vi?

Casehelp er startet af to tidligere studerende, som i den forbindelse havde behov for et lignende site.

Nu findes sitet – God fornøjelse

Opret gratis tutor profil
Opret gratis bruger profil

Brugerne siger:

Jeg anede ikke der fandtes hjælp til os på højere videregående. Jeg har ledt efter tutorer på mit universitet og holdt øje med opslagene hele tiden, men dette koncept gør at der altid er en tilgængelig til at hlælpe. Azam Ahmad

webdesign af webbureau onlineBRAND