Casehelp er en nonprofit markedsplads platform, hvor studerende kan få hjælp til opgaveløsning af tidligere studerende. Pris og samarbejde aftales imellem parterne. Som tutor skal du huske at tjekke for mails i spam/uønsket indbakkeDenne tutor giver tilbud
på hele casesBedømmelseJeg svarer på simple spørgsmål gratis


Send besked til denne tutor

Toke Meldgaard Christensen

Cand.mag. historie og filosofi + snart engelsk

Opdatering (november 2018): Jeg har i øjeblikket ikke mulighed for at tage hjælpe med cases. Jeg opdaterer her, så snart omstændighederne ændrer sig.

Med en kandidat i historie og filosofi og 12-taller i både bachelor og kandidatopgaven - og en kandidat i engelsk, samt erfaring som lektiehjælper og lærer, vil jeg med stor glæde tilbyde dig min hjælp - og ved hvad der skal til, for at nå helt i mål.

Går du i FOLKESKOLEN kan jeg hjælpe dig med lektier i de fleste fag, lære dig til at blive bedre til områder du måtte have svært ved, eller til at finde "den røde tråd" i timerne.

Er du på GYMNASIET, HHX eller HF, kan jeg hjælpe dig med din SRP eller en anden opgave, samt generel supplering af din undervisning (særligt i fagene historie, engelsk og filosofi).

Går på du UNIVERSITETET kan jeg hjælpe dig med metode (humaniora), (videnskabs-)teori, opgaver og udvalgte vidensområder, samt generel sparring. Ydermere kan jeg gennemgå din opgave med dig, samt din struktur, problemformulering eller dine argumenter.

Hertil kan jeg også være behjælpelig med KORREKTURLÆSNING.

Du er meget velkommen til at skrive til mig med generelle spørgsmål, eller hvis du ønsker en uforpligtende samtale om lige præcis dit behov. Da jeg varetager et fuldtidsarbejde, er det begrænset hvor mange opgaver jeg kan tage her på Casehelp.

De aller bedste hilsener,
Toke Meldgaard Christensen

Opret gratis tutor profil
Opret gratis bruger profil

Brugerne siger:

Markedsføringsøkonom

Jeg har flere gange spurgt forskellige tutorer til råds, både gratis og en enkelt gang mod betaling, da jeg skrev mit speciale. Jeg synes konceptet er genialt!! Dorthe Jakobsen

webdesign af webbureau onlineBRAND