Casehelp er en nonprofit markedsplads platform, hvor studerende kan få hjælp til opgaveløsning af tidligere studerende. Pris og samarbejde aftales imellem parterne. Som tutor skal du huske at tjekke for mails i spam/uønsket indbakkeDenne tutor giver tilbud
på hele casesBedømmelseJeg svarer på simple spørgsmål gratis


Send besked til denne tutor

Nicolai Nielsen

Civilingeniør

Hej.
Jeg hedder Nicolai, og jeg ser frem til at være din lektiehjælper / privatunderviser / underviser i matematik A og B. Jeg er uddannet civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet. Jeg har arbejdet som lærervikar på forskellige folkeskoler, været privatunderviser i 10 år, og jeg har været hjælpelærer i 3 kurser på Danmarks Tekniske Universitet. Derfor er jeg den rette til at hjælpe dig med både matematik og/eller fysik på både folkeskole-, og gymnasie niveau, indenfor alle fysikkens og matematikkens grene.
Jeg har også selv haft matematik og fysik på A-niveau da jeg gik i gymnasiet, så jeg ved hvad der kræves og jeg kan direkte vejlede dig i dine lektier, større opgaver (SRO, SRP), eksamener og rettelser. Fokus vil være rettet efter din målsætning, dvs. der er både plads til et specifikt forløb tilpasset den nuværende eksamensform, eller til en dybere forståelse og opgavehjælp.

Pris: kr. 110/t.

Sted: Vi kan enten mødes hos mig i Indre By, hos dig eller på et bibliotek i Københavnsområdet. Online undervisning / hjælp er også en mulighed. Jeg glæder mig til at møde dig :)


tags: Matematik undervisning, privatundervisning. Fysik undervisning. Video undervisning. Eller begge.

Opret gratis tutor profil
Opret gratis bruger profil

Brugerne siger:

HHX

Jeg kontaktede Mads Stochholm som er Handelsøkonom på en lørdag og allerede mandag var min nye tutor og jeg igang med min Case. Jeg fik 7 til min eksamen og emnet var virkelig ikke mit kerneområde. Jeg er yderst tilfreds med hele forløbet. Tak til Casehelp.dk og tusind tak til Mads. De bedste hilsner Andreas hjuler

webdesign af webbureau onlineBRAND