Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/casehelp/public_html/settings.php on line 41
Casehelp

Casehelp er en nonprofit markedsplads platform, hvor studerende kan få hjælp til opgaveløsning af tidligere studerende. Pris og samarbejde aftales imellem parterne. Som tutor skal du huske at tjekke for mails i spam/uønsket indbakkeDenne tutor giver tilbud
på hele casesBedømmelseJeg svarer på simple spørgsmål gratis


Send besked til denne tutor

Nicolai Nielsen

Civilingeniør

Hej.
Jeg hedder Nicolai, og jeg ser frem til at være din lektiehjælper/privatunderviser i spansk, matematik, og/eller fysik.

SPANSK: Jeg er halvt spanier, jeg har boet i Spanien og gået i spansk skole i 9 år af mit liv. Nu arbejder jeg som freelance spansk oversætter og tolk for TV2, som tolk hos Tolkdanmark, og privatunderviser på 6’e år. Altså kan jeg virkelig hjælpe dig både med forståelsen, ordforrådet, udtalelsen og grammatikken.
Jeg har også selv haft spansk på A-niveau da jeg gik i gymnasiet, så jeg ved hvad der kræves og jeg kan direkte vejlede dig i dine lektier, større opgaver, eksamener og rettelser. Privatundervisning til begynder og videregående, tilbydes også.

MATEMATIK og FYSIK: Jeg uddannet civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet, og jeg har læst både i USA og i Singapore.
Jeg har arbejdet som lærervikar på forskellige folkeskoler, været privatunderviser i 7 år, og jeg har været hjælpelærer i flere fag på Danmarks Tekniske Universitet. Derfor er jeg den rette til at hjælpe dig med både matematik og/eller fysik på både folkeskole-, gymnasie- og videregående niveau, indenfor alle fysikkens og matematikkens grene.
Jeg har også selv haft matematik og fysik på A-niveau da jeg gik i gymnasiet, så jeg ved hvad der kræves og jeg kan direkte vejlede dig i dine lektier, større opgaver, eksamener og rettelser.

Fokus vil være rettet efter din målsætning, dvs. der er både plads til et specifikt forløb tilpasset den nuværende eksamensform, eller til en dybere forståelse og opgavehjælp.

Pris: Forhandles i forhold til din/jeres situation, forberedelse og transport (men ca. 200 kr).

Sted: Vi kan enten mødes hos mig i Indre By, hos dig eller på et bibliotek i Københavnsområdet. Online undervisning/hjælp er også en mulighed.

Jeg glæder mig til at møde dig :)

Opret gratis tutor profil
Opret gratis bruger profil

Brugerne siger:

BSc

Jeg skal allerede nu igang med at finde emner til min BA og igennem Casehelp har jeg fundet en tutor som vil hjælpe mig igennem hele processen, det giver mig en kæmpe tryghed at jeg ikke er alene om opgaven! Michelle Iversen

webdesign af webbureau onlineBRAND