Casehelp er en nonprofit markedsplads platform, hvor studerende kan få hjælp til opgaveløsning af tidligere studerende. Pris og samarbejde aftales imellem parterne. Som tutor skal du huske at tjekke for mails i spam/uønsket indbakkeDenne tutor giver tilbud
på hele casesBedømmelseJeg svarer på simple spørgsmål gratis


Send besked til denne tutor

Charlotte Monica Bredsted

cand.merc, journalistik og psykoterapi

kære studerende

Jeg er uddannet cand.merc. og journalist og kan derfor hjælpe dig med at gøre din opgave sprogligt mere flydende, sammenhængende og skarp. Jeg kan hjælpe dig med at vinkle, flytte rundt på afsnit og sikre den røde tråd. Fx i dit speciale. Og især indenfor marketing, salg, human ressources og kommunikation.

Desuden underviser jeg i fransk i udskolingen på en folkeskole og kan hjælpe dig med opgaver og eksamensforberedelse i både grundskole og gymnasium.

Og så er jeg uddannet terapeut, hvilket betyder, at jeg blandt andet kan hjælpe dig med at tro på dig selv og finde ro inden en evt eksamenssituation.

Altså kan jeg hjælpe dig med:

- opgaveskrivning
- at gøre din opgave sprogligt flydende, sammenhængende og skarp (bachelor, kandidat og øvrige opgaver)
- vinkling (synopsis)
- korrekturlæsning
- fransk-opgaver/fransk-eksamen
- at genfinde troen på dig selv

Opret gratis tutor profil
Opret gratis bruger profil

Brugerne siger:

Markedsføringsøkonom

Jeg har flere gange spurgt forskellige tutorer til råds, både gratis og en enkelt gang mod betaling, da jeg skrev mit speciale. Jeg synes konceptet er genialt!! Dorthe Jakobsen

webdesign af webbureau onlineBRAND