Casehelp er en nonprofit markedsplads platform, hvor studerende kan få hjælp til opgaveløsning af tidligere studerende. Pris og samarbejde aftales imellem parterne. Som tutor skal du huske at tjekke for mails i spam/uønsket indbakkeDenne tutor giver tilbud
på hele casesBedømmelseJeg svarer på simple spørgsmål gratis


Send besked til denne tutor

Simone Christina

Folkeskolelærer

Hej :)

Jeg er uddannet folkeskolelærer med linjefagene tysk (som jeg fik 12 i), biologi og natur/teknologi og har tidligere læst tysk på Københavns Universitet. Derudover har jeg boet 10 år i Tyskland og taler derfor tysk svarende til modersmål. Jeg har 10 års undervisning- og privatundervisningserfaring og har siden 2010 været statslig beskikket tysk censor for FP9.

Det jeg kan hjælpe med er tysk på alt fra folkeskole- til universitetsniveau og tysk til forretningsfolk. Jeg går meget op i at tilpasse undervisningen, så den både passer til dine behov, og også til din måde at lære på.

Hvis det lyder som om jeg kan hjælpe dig med dine udfordringer er du mere end velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale - Er du klar til at få hjælp?

Send mig gerne en mail med hvad du søger hjælp til og dit telefonnummer og jeg ringer til dig hurtigst muligt.

Kærlig hilsen

Simone

Min timepris ligger mellem 200-350, aftales ved samtale

Opret gratis tutor profil
Opret gratis bruger profil

Brugerne siger:

BSc

Jeg skal allerede nu igang med at finde emner til min BA og igennem Casehelp har jeg fundet en tutor som vil hjælpe mig igennem hele processen, det giver mig en kæmpe tryghed at jeg ikke er alene om opgaven! Michelle Iversen

webdesign af webbureau onlineBRAND