Casehelp er en nonprofit markedsplads platform, hvor studerende kan få hjælp til opgaveløsning af tidligere studerende. Pris og samarbejde aftales imellem parterne. Som tutor skal du huske at tjekke for mails i spam/uønsket indbakke

BedømmelseJeg svarer på simple spørgsmål gratis


Send besked til denne tutor

Mathias Gaardsted

Statskundskab- og økonomibachelor

OBS: PROFILEN ER INAKTIV - JEG UNDERVISER IKKE LÆNGERE

"Mathias har undervist mig i Forretningsforståelse & Økonomi, hvilket jeg havde enormt stor gavn af. Han har en dybdegående forståelse af de økonomiske fag, herunder strategi i virksomheden, regnskabsanalyse og mikroøkonomi. Han har evne for at formidle et kompliceret emne på en nem, struktureret og overskuelig måde. Samtidig er han en engageret og indbydende person. Jeg ville anbefale ham til enhver."
- Charlotte, Universitetsstuderende

"Mathias er fagligt dygtig og seriøs omkring sin undervisning. Han er meget engageret og Kerteminde Byskole giver ham de bedste anbefalinger"
– Jesper Bech, skoleleder Kerteminde Skole

Jeg har en stærk faglig viden i de nedenstående fag. Jeg er dygtig til at formidle et svært pensum på en let og overskuelig måde - noget jeg især har lært gennem flere års erfaring med privatundervisning, både oplæsning op til eksamen, SRP eller generelle forespørgsler, samt som lærer på Kerteminde skole. Til daglig studerer jeg statskundskab og erhvervsøkonomi på Københavns Universitet. Jeg er bosiddende i København (2300 København S - Amager).

Faglige kompetencer:
- Mikroøkonomi (Uni - Statskundskab )
- Metode 2 (Uni - Statskundskab )
- Erhvervsøkonomi (Uni - polit)
- Politologi/statskundskab (Uni)
- Virksomheds Økonomi A
- International Økonomi A
- Samfundsfag
- Dansk A
- Engelsk A

Alle ovenstående fag er bestået med enten 10 eller 12. Jeg har et gennemsnit på 10,4 fra HHX og ~10 på universitetet.

Timepris: 180

OBS: når du henvender dig, oplys da venligst hvor du studerer og hvilken linje (for universitetsstuderende). Jeg får mange anmodninger hen mod eksaminerne. Jeg anbefaler derfor at man kontakter mig så tidligt som muligt, hvis man vil være sikker på at få hjælp.

Opret gratis tutor profil
Opret gratis bruger profil

Brugerne siger:

BSc

Jeg skal allerede nu igang med at finde emner til min BA og igennem Casehelp har jeg fundet en tutor som vil hjælpe mig igennem hele processen, det giver mig en kæmpe tryghed at jeg ikke er alene om opgaven! Michelle Iversen

webdesign af webbureau onlineBRAND