Casehelp er en nonprofit markedsplads platform, hvor studerende kan få hjælp til opgaveløsning af tidligere studerende. Pris og samarbejde aftales imellem parterne. Som tutor skal du huske at tjekke for mails i spam/uønsket indbakkeDenne tutor giver tilbud
på hele casesBedømmelseJeg arbejder kun efter timesats, Timepris: 160Kr.


Send besked til denne tutor

Gymnasielærer Matematik

Erfarne gymnasielærere i matematik

Mange tak for at give os muligheden for at hjælpe dig med at blive den bedste i klassen. Vi er en mindre gruppe af erfarne gymnasielærere i matematik som kan tilbyde dig effektiv undervisning i matematik - hjemmefra.

Vores gymnasielærere kommer fra handelsgymnasier, almen gymnasier samt VUC og underviser på samtlige niveauer - C, B og A.

Vores satser er ca. 50% lavere end de nærmeste konkurrenter.

Ved at yde professionel skræddersyet undervisning er vores ultimative vision at give dig et mærkbart fortrin i forhold til forståelse samt karakterer.

Vi agerer selv som censorer ved både skriftlige samt mundlige eksamener, vi kan derfor bedst hjælpe dig med at opnå de bedste resultater og dermed et skridt nærmere dine drømme.

Send en besked med dit nummer/email, for yderligere oplysninger om dine muligheder og udbytte.

Pris pr. lektion fra 160,-

Opret gratis tutor profil
Opret gratis bruger profil

Brugerne siger:

HD 2

Hvis ikke jeg havde Casehelp og mine tutorer ville jeg formentlig ikke gennemføre anden del af  min uddannelse. Jeg har virkelig udfordret mig selv og Casehelp gør at jeg får succes med det. Mark Didriksen

webdesign af webbureau onlineBRAND