Casehelp er en nonprofit markedsplads platform, hvor studerende kan få hjælp til opgaveløsning af tidligere studerende. Pris og samarbejde aftales imellem parterne. Som tutor skal du huske at tjekke for mails i spam/uønsket indbakke

BedømmelseJeg svarer på simple spørgsmål gratis

Jeg arbejder kun efter timesats, Timepris: 200Kr.


Send besked til denne tutor

Jon Reitz

Cand. Merc. Finansiering og Regnskab

Jeg har over 2 års undervisningserfaring fra CBS som instruktor, hvor jeg også har en kandidatgrad i Finansiering og Regnskab fra. På min bachelor har jeg læst Almen Erhvervsøkonomi (HA).

Jeg kan især bidrage med hjælp til de mere tal-krævende fag indenfor erhvervsøkonomi. Jeg kan tilbyde en pædagogisk tilgang til materiale der kan virke uoverskueligt ved første øjekast og være med til at sikre forståelse for pensum og et godt eksamensresultat.

Jeg forventer at den studerende møder op forberedt og til tiden. Jo sværere pensum er for dig, des vigtigere er det at tage fat på de problematiske områder tidligt.

Jeg tilbyder hjælp i de følgende fag:

- Investeringsteori
- Finansiering.
- Statistik.
- Ervervsøkonomi (Og Managerial Economics).
- Mikroøkonomi.
- Matematik
- Finansielle Derivater og obligationsanalyse.

Jeg har selv fået 2-cifrede karakterer i alle de udbudte fag og tror på, at det med det rette forløb og indsats er muligt for de fleste.

Opret gratis tutor profil
Opret gratis bruger profil

Brugerne siger:

HHX

Jeg kontaktede Mads Stochholm som er Handelsøkonom på en lørdag og allerede mandag var min nye tutor og jeg igang med min Case. Jeg fik 7 til min eksamen og emnet var virkelig ikke mit kerneområde. Jeg er yderst tilfreds med hele forløbet. Tak til Casehelp.dk og tusind tak til Mads. De bedste hilsner Andreas hjuler

webdesign af webbureau onlineBRAND