Casehelp er en nonprofit markedsplads platform, hvor studerende kan få hjælp til opgaveløsning af tidligere studerende. Pris og samarbejde aftales imellem parterne. Som tutor skal du huske at tjekke for mails i spam/uønsket indbakkeDenne tutor giver tilbud
på hele casesBedømmelseJeg arbejder kun efter timesats, Timepris: 250Kr.


Send besked til denne tutor

Mathias Fugmann

Cand. scient. i matematik og film og medier

Jeg er kandidat i matematik fra Århus Universitet og arbejder i dag som gymnasielærer i Vejle, hvor jeg har undervist på A-, B-, og C-niveau efter den nye reform, og hvor jeg også laver undervisning for skolens talenter i matematik.

Fagligheden og pædagogikken er helt i top, og jeg har flere års erfaring som tutor, både på gymnasieniveau, men også på videregående niveau, hvor jeg har undervist i calculus, abstrakt algebra og rettet eksamensopgaver inden for flere områder. Mit speciale er algebra og logik.

Skriv på mathiasfugmann@icloud.com hvis du har brug for hjælp, så ser jeg, om jeg kan hjælpe. Jeg kan give et samlet tilbud på større opgaver.

Opret gratis tutor profil
Opret gratis bruger profil

Brugerne siger:

HD 2

Hvis ikke jeg havde Casehelp og mine tutorer ville jeg formentlig ikke gennemføre anden del af  min uddannelse. Jeg har virkelig udfordret mig selv og Casehelp gør at jeg får succes med det. Mark Didriksen

webdesign af webbureau onlineBRAND