Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/casehelp/public_html/settings.php on line 41
Casehelp

Casehelp er en nonprofit markedsplads platform, hvor studerende kan få hjælp til opgaveløsning af tidligere studerende. Pris og samarbejde aftales imellem parterne. Som tutor skal du huske at tjekke for mails i spam/uønsket indbakke



Denne tutor giver tilbud
på hele cases



Bedømmelse



Jeg svarer på simple spørgsmål gratis


Send besked til denne tutor

Niels Jakob Harbo

Cand.Mag i Filosofi og Nordisk Sprog og litteratur

Jeg tilbyder rådgivning om faglige og personlige problemstillinger. Jeg har arbejdet som vejleder og mentor i mange år og underviser og coacher i dag på AU, Herning - BDE - Business Development Engineer i ledelse, kreativitet, innovation, etik og værdier, anerkendelse mm. Derudover vejleder og mentor vor iværksættere.

Selvom jeg underviser på den teknisk, naturvidenskabelige del af universitetet, så er jeg meget interesseret i pædagogik, etik, organisationsudvikling, ledelse, meningsskabelse og forretningsudvikling mm.

har du problemer med struktur i opgaven, at få problemstilling og konklusion til at hænge sammen, vil have vurderet og konkretiseret dine argumenter og deres sammenhængskraft eller mangel på samme, så kan jeg hjælpe dig med det.

Har du en spændende problemstiling, som du ønsker diskuteret og undersøgt for at se, om den er lødig, eller om den skal anskues anderledes, så hjælper jeg med det.

Har du mere personlige problemstillinger som lavt selvværd, eksamens- eller præstationsangst, så kan jeg også hjælpe med det.

Du er altid velkommen til at sende mig en uforpligtigende mail eller ringe til mig.

Opgaver løses som udgangspunkt altid ud fra det opdrag, at vi skal være enige om tid, sted, pris og indhold, så der er skabt tryghed og overblik fra start af. Det letter og fremmer arbejdsprocessen meget.

Iværksættere sparrer jeg også med omkring identitet og substans i virksomheden, om etik og værdier hænger sammen med produkt og serviceydelse mm.

jeg vil lige gøre opmærksom på, at min timepris herinde "kun" relaterer sig til studerende. For andre, der er i arbejde, har egen virksomhed osv., da vil jeg henvise til min hjemmeside for priser eller at tage kontakt til mig, hvilket i er meget velkomne til - ganske uforpligtigende.

Opret gratis tutor profil
Opret gratis bruger profil

Brugerne siger:

Jeg anede ikke der fandtes hjælp til os på højere videregående. Jeg har ledt efter tutorer på mit universitet og holdt øje med opslagene hele tiden, men dette koncept gør at der altid er en tilgængelig til at hlælpe. Azam Ahmad

webdesign af webbureau onlineBRAND