Casehelp er en nonprofit markedsplads platform, hvor studerende kan få hjælp til opgaveløsning af tidligere studerende. Pris og samarbejde aftales imellem parterne. Som tutor skal du huske at tjekke for mails i spam/uønsket indbakke

BedømmelseJeg arbejder kun efter timesats, Timepris: 800Kr.


Send besked til denne tutor

Camilla Grøn

Master i Strategisk Kommunikation og International Markedsføring – Bachelor i Interkulturel Markedskommunikation & Spansk

Hej, jeg hedder Camilla og jeg kan hjælpe med følgende fag:

- Spansk på universitetsniveau
- Spansk A
- Spansk B
- Engelsk B
- Engelsk A
- Opgaver skrevet på engelsk (universitetsniveau)
- Danish for foreigners
- Dansk, engelsk og spansk korrekturlæsning
- Vejledning til bacheloropgaver, større opgaver og cases
- Portugisisk fra Brasilien
- Kommunikation
- Kulturteori
- Socialvidenskab
- Marketing / Markedsføring / Afsætning

Jeg har over 5 års erfaring med privatundervisning, korrekturlæsning og konstruktiv feedback på opgaver og tekster, og sætter stor ære i at mine elever får fagligt udbytte.

SPANSK: Jeg har boet i Argentina i to år og bor PT i Colombia, hvor jeg studerer socialpsykologi på kandidatniveau ved Universidad El Bosque (studiet er udelukkende på spansk og kræver højst sprogligt niveau). Latinamerika er blevet lidt en passion for mig og jeg blandt andet rejst rundt i hele det sydlige Amerika. Jeg har rejst i Mexico, Costa Rica, Den Dominikanske Republik, Ecuador, Peru, Brasilien og Uruguay og jeg kender til dialekterne i alle regionerne. Jeg har en bachelor i Interkulturel Markedskommunikation (spansk studieretning) fra Copenhagen Business School, hvor jeg fik 12 i alle spansk-fagene, samt markedsføringsstrategi og tværfaglig case. Mit endelige snit på bacheloren var 10.

PORTUGISISK: Derudover har jeg rejst og arbejdet som frivillig i Brasilien, og taget kurser i portugisisk. Da jeg allerede er flydende i spansk, gik det ret hurtigt med også at blive det i portugisisk, da sprogene minder meget om hinanden.

ENGELSK: Endeligt har jeg læst en Master i strategisk kommunikation på The University of Western Australia som er blandt verdens bedste universiteter, top 1%, her specialiserede jeg mig i international markedsføring, og dimitterede med udnævnelse (dvs. et snit på 12). Hele masteren foregik på engelsk.

Al undervisning og vejledning foregår online og jeg benytter altid platformen Google Drive. Undervisning foregår kun forudbetalt og jeg giver rabat ved købt af flere timer samlet. Skriv til camilla@camillagroen.com hvis du er interesseret.

Jeg glæder mig til at høre fra dig :-)

Opret gratis tutor profil
Opret gratis bruger profil

Brugerne siger:

Markedsføringsøkonom

Jeg har flere gange spurgt forskellige tutorer til råds, både gratis og en enkelt gang mod betaling, da jeg skrev mit speciale. Jeg synes konceptet er genialt!! Dorthe Jakobsen

webdesign af webbureau onlineBRAND