Casehelp er en nonprofit markedsplads platform, hvor studerende kan få hjælp til opgaveløsning af tidligere studerende. Pris og samarbejde aftales imellem parterne. Som tutor skal du huske at tjekke for mails i spam/uønsket indbakke

BedømmelseJeg arbejder kun efter timesats, Timepris: 150Kr.


Send besked til denne tutor

Xenia Uth

BSC in engineering

Jeg er 26 år gammel og studerer for tiden kandidatuddannelsen Sundhedsteknologi på Aalborg Universitet, hvilket er en civilingeniør uddannelse. Jeg blev i 2018 uddannet som BSC in engineering gennem bacheloruddannelsen Sundhedsteknologi. Jeg har i gymnasiet haft Matematik A, Kemi B, Fysik B, Samfundsfag B, Engelsk B, Spansk A og Biologi C som linjefag.

Jeg snakker derudover flydende (britisk) engelsk, og har boet 3 år i Spanien, hvor jeg har lært spansk (udover at have det på A-niveau). Jeg tilbyder dermed undervisning i flere forskellige fag, men har det sidste år hovedsageligt haft elever i:

- Engelsk
- Matematik
- Spansk
- Biologi

Jeg nyder at lære fra mig og har fuld forståelse for, at det er forskelligt hvor meget tid og hvilken metode den enkelte har brug for, for at få en ordentlig forståelse for faget.

Da jeg har meget varierende timer på universitetet i løbet af en måned, er det svært for mig at udfylde, hvornår jeg er ledig de forskellige dage, men kontakt mig og så finder vi ud af det :)

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Opret gratis tutor profil
Opret gratis bruger profil

Brugerne siger:

BSc

Jeg skal allerede nu igang med at finde emner til min BA og igennem Casehelp har jeg fundet en tutor som vil hjælpe mig igennem hele processen, det giver mig en kæmpe tryghed at jeg ikke er alene om opgaven! Michelle Iversen

webdesign af webbureau onlineBRAND