Casehelp er en nonprofit markedsplads platform, hvor studerende kan få hjælp til opgaveløsning af tidligere studerende. Pris og samarbejde aftales imellem parterne. Som tutor skal du huske at tjekke for mails i spam/uønsket indbakke

BedømmelseJeg svarer på simple spørgsmål gratis

Jeg arbejder kun efter timesats, Timepris: 275Kr.


Send besked til denne tutor

Zubair Butt Hussain

Cand. polit.

Jeg er uddannet Cand. polit. fra Københavns Universitet med speciale i statistik, makroøkonomi og social choice teori. Pt. arbejder jeg som specialkonsulent i det offentlige.

I en årrække har jeg undervist i statistik og mikroøkonomi på CBS, Frederiksberg og på privat basis har jeg undervist i matematik på folkeskole- og gymnasieniveau. Særligt matematik for børn og unge i folkeskolen har haft min interesse, da det ofte, både i gymnasiet og senere på de længere videregående uddannelser, er de basale matematikfærdigheder, der mangler og giver udfordringer i matematiske fag.

Igennem mange års undervisning og tutoring har jeg skaffet mig en bred erfaring med at undervise børn og unge (4.-10. klasse), så den basale forståelse for matematik skabes, og de nødvendige redskaber til problem- og færdighedsregning indlæres.

Jeg underviser typisk 1:1, men gruppe-undervisning er også mulig efter aftale, hvor både korte og længere forløb kan aftales. Den første time bruges til at kortlægge udfordringer hos den enkelte elev og indgå en aftale om hvilke emner, der forventes at blive lagt vægt på. Alt efter hvilket niveau den enkelte elev er på, så må der forventes hjemmeopgaver for den enkelte elev i større eller mindre grad!

Mit mål er, at man bliver selvkørende hvad angår matematiske færdigheder og ikke mindst formår at gennemskue matematiske problemstillinger.

Undervisningen kan ske både online og/eller ved fysisk fremmøde (i København og omegn).

Skulle der være spørgsmål, er du velkommen til at skrive.

Hilsner
Zubair

Opret gratis tutor profil
Opret gratis bruger profil

Brugerne siger:

HD 2

Hvis ikke jeg havde Casehelp og mine tutorer ville jeg formentlig ikke gennemføre anden del af  min uddannelse. Jeg har virkelig udfordret mig selv og Casehelp gør at jeg får succes med det. Mark Didriksen

webdesign af webbureau onlineBRAND