Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/casehelp/public_html/settings.php on line 41
Casehelp

Casehelp er en nonprofit platform, hvor studerende kan få hjælp til opgaveløsning af tidligere studerende. Pris og samarbejde aftaler I selv. Som tutor skal du huske at tjekke for mails i spam/uønsket indbakke

Martin Dahl Nielsen

Cand.merc.aud.

OBS.: Jeg har for øjeblikket ikke tid til at tage opgaver ind, hvorfor du/I ikke kan forvente at få svar. Du/I er dog velkomne til at skrive alligevel og jeg vil svare hvis der er tid.


Jeg har en bachelor i erhvervsøkonomi (HA) fra SDU i Esbjerg, hvor jeg opnåede et karaktergennemsnit på 11,2. Herudover var jeg i min studietid hjælpeunderviser (instruktor) i to fag (mikroøkonomi og økonomistyring/eksternt regnskab), ligesom jeg også underviste to studerende særskilt. Jeg har efterfølgende også undervist finansøkonomstuderende i hhv. regnskabs- og økonomivalgfag.

Jeg har dernæst en kandidat i erhvervsøkonomi og revision (cand.merc.aud.) fra SDU i Kolding, og jeg arbejder fuldtid som revisor hos Deloitte. Min samlede undervisnings- og erhvervserfaring gør at jeg er i stand til at hjælpe, vejlede og undervise dig/jer i enkelte fag frem mod eksamener eller hele projekter på bachelor- og kandidatniveau.

Tag evt. et kig på min LinkedIn-profil: https://dk.linkedin.com/pub/martin-dahl-nielsen/5a/6bb/35b

Bemærk at jeg i perioder har rigtig travlt i mit job som revisor, hvorfor jeg i disse perioder ikke har tid til at påtage mig opgaver på casehelp. Kontakt mig dog gerne med en forespørgsel på din konkrete udfordring, så vil jeg vurderer om jeg føler mig egnet og har tid. Jeg ser frem til at arbejde sammen med dig/jer!

Med venlig hilsen Martin.


Tags: økonomi, erhvervsøkonomi, regnskab, økonomistyring, revision, accounting, audit, finansiering, finansiel, finansielle, regnskabsanalyse, værdiansættelse, jura, ret, skat, skatteret, bachelor, bachelorprojekt, kandidatafhandling, kandidat, hd, analyse, korrektur, struktur, opbygning, rød tråd, metode, afsnit.

Opret gratis tutor profil
Opret gratis bruger profil

Brugerne siger:

Markedsføringsøkonom

Jeg har flere gange spurgt forskellige tutorer til råds, både gratis og en enkelt gang mod betaling, da jeg skrev mit speciale. Jeg synes konceptet er genialt!! Dorthe Jakobsen

webdesign af webbureau onlineBRAND