Casehelp er en nonprofit markedsplads platform, hvor studerende kan få hjælp til opgaveløsning af tidligere studerende. Pris og samarbejde aftales imellem parterne. Som tutor skal du huske at tjekke for mails i spam/uønsket indbakkeDenne tutor giver tilbud
på hele casesBedømmelseJeg arbejder kun efter timesats, Timepris: 200Kr.


Send besked til denne tutor

Cecilie Smedegaard Madsen

BSc.International Business and Politics / Cand.Merc. Applied Economics and Finance

Jeg er uddannet fra CBS og har en bachelor i International Business and Politics og en cand.merc i Applied Economics and Finance.

Jeg har stor erfaring med opgaveskrivning, både kortere opgaver og længere projekter. Jeg har taget begge mine uddannelser på engelsk, så jeg kan hjælpe med både engelske og danske opgaver. Det kan fx være opgaver inden for følgende fag:

Komparativ politik
International politik
Politisk Økonomi
Politisk teori
Organisationsteori
Markedsanalyse
Strategi og organisation

Derudover hjælper jeg gerne med korrektur og gennemlæsning af bachelor eller speciale.

Jeg har arbejdet i flere år som privatunderviser og mentor, så jeg har stor erfaring med at hjælpe studerende både i løbet af semestret og op til eksamener. Jeg holder til i København, men hjælper også gerne online.

Kontakt mig meget gerne på ceciliesmedegaard_4@hotmail.com, og så kan vi tage en snak om mulighederne.

Opret gratis tutor profil
Opret gratis bruger profil

Brugerne siger:

HHX

Jeg kontaktede Mads Stochholm som er Handelsøkonom på en lørdag og allerede mandag var min nye tutor og jeg igang med min Case. Jeg fik 7 til min eksamen og emnet var virkelig ikke mit kerneområde. Jeg er yderst tilfreds med hele forløbet. Tak til Casehelp.dk og tusind tak til Mads. De bedste hilsner Andreas hjuler

webdesign af webbureau onlineBRAND