Casehelp er en nonprofit markedsplads platform, hvor studerende kan få hjælp til opgaveløsning af tidligere studerende. Pris og samarbejde aftales imellem parterne. Som tutor skal du huske at tjekke for mails i spam/uønsket indbakkeDenne tutor giver tilbud
på hele casesBedømmelseJeg arbejder kun efter timesats, Timepris: 150Kr.


Send besked til denne tutor

Natalia Kakaroumpa

HHX / HA jur

Jeg er en pige på 21 år, som er i gang med 5. semester på HA jur på CBS. I 2019 blev jeg student fra HHX med et snit på 11,9, hvorfor jeg føler mig fagligt kompetent til at hjælpe med en bred vifte af fag relateret til gymnasiet.

Sprogligt kan jeg hjælpe med tysk, dansk og engelsk, som jeg har haft på A-niveau samt græsk, som er mit modersmål. Grammatik og skriftlige opgaver er mit speciale, men jeg kan også hjælpe med ordforråd. Alle 3 fag er afsluttet med 12 både mundtligt, skriftligt og til eksamen.

Jeg kan også hjælpe i de merkantilske fag, som international økonomi, afsætning, virksomhedsøkonomi samt markedsføring såvel som i samtidshistorie, samfundsfag og erhvervsret.

Udover de tre fag kan jeg også tilbyde hjælp til SRP, hvor jeg i fagene samtidshistorie/international økonomi skrev om den græske gældskrise.
Karakter i SRP: 12

På universitetsniveau kan jeg tilbyde eksamenshjælp indenfor aftaleret, køberet, erstatningsret, EU-ret, makroøkonomi, konkurrenceret, selskabsret, tingsret samt forvaltningsret.

Skriv gerne en mail, så finder vi ud af timeprisen alt efter dine behov :)

Opret gratis tutor profil
Opret gratis bruger profil

Brugerne siger:

BSc

Jeg skal allerede nu igang med at finde emner til min BA og igennem Casehelp har jeg fundet en tutor som vil hjælpe mig igennem hele processen, det giver mig en kæmpe tryghed at jeg ikke er alene om opgaven! Michelle Iversen

webdesign af webbureau onlineBRAND