Casehelp er en nonprofit markedsplads platform, hvor studerende kan få hjælp til opgaveløsning af tidligere studerende. Pris og samarbejde aftales imellem parterne. Som tutor skal du huske at tjekke for mails i spam/uønsket indbakkeDenne tutor giver tilbud
på hele casesBedømmelse
Send besked til denne tutor

Halil Yilmaz

Cand.Merc. Kom (CBS)

Jeg kan hjælpe med følgende:

Bachelor i Engelsk
Case opgaver
Afleveringsopgaver
Synopsis
Engelsk
Dansk
Erhversøkonomi
Opgaver i Historie, Religion og Samfundsfag
Opgaver i Politik

Læs venligst videre.. Lidt om mig..

Jeg er i gang med min kandidat i Økonomi og Kommunikation (Cand.Merc.Com) på Handelshøjskolen i København (CBS). Nu har jeg undervist i snart 3 år - primære gymnasieelever. Og jeg elsker at undervise og lære unge mennesker noget fagligt.. Jeg er der for at sætte eleverne igang med deres opgaver.. Så de kan få en rigtig god start..
Især engelsk er min spids kompetence, hvor jeg også har boet 8 måneder i England.. Dansk/Engelsk-Engelsk/Dansk oversættelser/opgaver har jeg hjulpet eleverne utrolig meget med, hvilket gør min erfaring endnu større i området.. Erhvervsøkonomi på C-niveau (ikke højere) har jeg også en del erfaringer med.. Historie, Dansk, Religion har jeg undervist i par gange.

Office pakken kan jeg pgså hjælpe med, da jeg især arbejder dagligt med Excel og Word programmerne..

Jeg tager ikke imod opkald, men sms og e-mails er godtaget - og jeg vil naturligvis svare tilbage så hurtigt som overhovedet muligt..

Min mail adresse er hyilmaz86@hotmail.com..

Jeg yder kun online hjælp - over email - men der kan forekomme situationer, hvor vi kan chatte her og der for at få et bedre overblik over opgaven.. Og mine elever plejer at være utrolig glad for den måde jeg hjælper dem på..

100kr i timen er godkendt..

Opret gratis tutor profil
Opret gratis bruger profil

Brugerne siger:

HHX

Jeg kontaktede Mads Stochholm som er Handelsøkonom på en lørdag og allerede mandag var min nye tutor og jeg igang med min Case. Jeg fik 7 til min eksamen og emnet var virkelig ikke mit kerneområde. Jeg er yderst tilfreds med hele forløbet. Tak til Casehelp.dk og tusind tak til Mads. De bedste hilsner Andreas hjuler

webdesign af webbureau onlineBRAND