Casehelp er en nonprofit markedsplads platform, hvor studerende kan få hjælp til opgaveløsning af tidligere studerende. Pris og samarbejde aftales imellem parterne. Som tutor skal du huske at tjekke for mails i spam/uønsket indbakke

BedømmelseJeg svarer på simple spørgsmål gratis


Send besked til denne tutor

Pernille Buch Eilersen

cand.pæd. i pædagogisk psykologi

Jeg har en professionsbachelor som pædagog (linjefag: sundhed, krop og bevægelse) samt en kandidatuddannelse i pædagogisk psykologi.
Jeg kan tilbyde hjælp med følgende punkter i opgaver inden for det pædagogiske/psykologiske felt.

- Opgavens struktur og indhold:
Herunder metode (særligt kvalitative), videnskabsteori, teori, analyse
- Gennemlæsning og sparring
- Rød tråd
- Korrektur
- Litteratur

Udtalelse fra studerende:

”I forbindelse med det store, afsluttende projekt på min efteruddannelse, har jeg haft fornøjelsen af et fagligt samarbejde med Pernille Buch Eilersen i opgaveskriveprocessens mange faser. Jeg headhuntede Pernille på baggrund af hendes uddannelse og faglige ekspertise og hun accepterede hurtigt jobbet som tutor. Herigennem har hun varetaget multiple funktioner, eksempelvis vejleder, tovholder, korrekturlæser og ikke mindst optimistisk og tålmodig coach.
Tidsfaktoren for Pernilles ansættelse var på ca. to måneder, men omstændighederne ville, at det blev til godt 6 måneders samarbejde og jeg er dybt taknemmelig for Pernilles tålmodighed, forståelse og fleksibilitet fra start til slut.
Jeg har nydt godt af Pernilles store overblik når jeg har mistet mit. Hendes store faglighed og viden og evne til at formidle den, samt en solid situationsfornemmelse for, hvornår der er rum til humor og hvornår alvoren skal overtage, har ligeledes hjulpet mig i mål med mit studie.
Jeg giver hermed Pernille mine bedste anbefalinger.”

Se mere om mig på http://rumtilmennesker.dk

Opret gratis tutor profil
Opret gratis bruger profil

Brugerne siger:

Jeg anede ikke der fandtes hjælp til os på højere videregående. Jeg har ledt efter tutorer på mit universitet og holdt øje med opslagene hele tiden, men dette koncept gør at der altid er en tilgængelig til at hlælpe. Azam Ahmad

webdesign af webbureau onlineBRAND