Casehelp er en nonprofit markedsplads platform, hvor studerende kan få hjælp til opgaveløsning af tidligere studerende. Pris og samarbejde aftales imellem parterne. Som tutor skal du huske at tjekke for mails i spam/uønsket indbakke

BedømmelseJeg arbejder kun efter timesats, Timepris: 250Kr.


Send besked til denne tutor

Nicolai Huus

Cand.jur

Jeg er uddannet cand.jur. Fra Aarhus Universitet i 2015, og jeg arbejder pt. som advokatfuldmægtig inden for erhvervsret - jeg varetager mange forskellige opgaver inden for mange forskellige retsområder.

Jeg kan derfor hjælpe jurastuderende inden for langt de fleste forskellige retsområder. Jeg går meget op i at formidle stoffet, og jeg har tidligere undervist på AU i statsret og familie- og arveret. Her i foråret har jeg undervist på HHX i erhvervsret.

Et kerneområde for mig er at hjælpe den studerende med at skabe overblik over et fag og over opgaven og ligeledes give den studerende redskaber til at formidle det i en skriftlig eller mundtlig fremstilling på en struktureret måde, der viser at den studerende har overblik over faget.

Jeg kan primært hjælpe med
- obligationsret
- aftaleret
- erstatningsret
- køberet
- statsret
- familieret
- arveret

Generelt de fleste fag på jura - især de obligationsretlige.

Jeg bor lige ved Aarhus og kan derfor primært hjælpe studerende, der bor/studerer i Aarhus.

Du kan dog også sende mig din skriftlige opgave, som jeg retter og eventuelt giver telefonisk feedback på.


Jeg ser frem til at hære fra dig

Mvh

Nicolai

Opret gratis tutor profil
Opret gratis bruger profil

Brugerne siger:

HHX

Jeg kontaktede Mads Stochholm som er Handelsøkonom på en lørdag og allerede mandag var min nye tutor og jeg igang med min Case. Jeg fik 7 til min eksamen og emnet var virkelig ikke mit kerneområde. Jeg er yderst tilfreds med hele forløbet. Tak til Casehelp.dk og tusind tak til Mads. De bedste hilsner Andreas hjuler

webdesign af webbureau onlineBRAND