Casehelp er en nonprofit markedsplads platform, hvor studerende kan få hjælp til opgaveløsning af tidligere studerende. Pris og samarbejde aftales imellem parterne. Som tutor skal du huske at tjekke for mails i spam/uønsket indbakkeDenne tutor giver tilbud
på hele casesBedømmelseJeg svarer på simple spørgsmål gratis


Send besked til denne tutor

Cecilie Arnaa

Matematik

Jeg hedder Cecilie og er 19 år gammel. Jeg går på Gammel Hellerup gymnasium i 3.G, hvor jeg tager en STX uddannelse. MIt yndlingsfag er matematik, som jeg har afsluttet sidste år med topkarakter.

Det vil være mig en glæde at lære fra mig, da jeg sætter mig ind i mine elevers tankegang og lærer fra mig på en forståelig måde. Jeg har tidligere undervist nogle stykker i matematik, og deres faglighed blev hævet på baggrund af min hjælp.

Jeg ønsker jobbet som tutor, da jeg elsker at lærer fra mig og give eleverne en bedre forståelse af de forskellige fag og en højere faglig kompetence. Matematik interesserer mig meget, og vil derfor været et fag som jeg prioterer at undervise i. Udover det, kan jeg undervise i engelsk, dansk og samfundsfag på folkeskoleniveau, da jeg der fik 10 og 12 i karakter.

Jeg håber, at i kan få brug for mig

Mange hilsner

Cecilie

Opret gratis tutor profil
Opret gratis bruger profil

Brugerne siger:

HD 2

Hvis ikke jeg havde Casehelp og mine tutorer ville jeg formentlig ikke gennemføre anden del af  min uddannelse. Jeg har virkelig udfordret mig selv og Casehelp gør at jeg får succes med det. Mark Didriksen

webdesign af webbureau onlineBRAND