Casehelp er en nonprofit platform, hvor studerende kan få hjælp til opgaveløsning af tidligere studerende. Pris og samarbejde aftaler I selv. Som tutor skal du huske at tjekke for mails i spam/uønsket indbakkeDenne tutor giver tilbud
på hele casesBedømmelse
Send besked til denne tutor

Petur Højgaard Kristensen

Cand. mag. i engelsk og filosofi

Jeg tilbyder privat- og gruppeundervisning i engelsk og dansk ansigt til ansigt i Aalborg og Aarhus. Pris pr. lektion varierer alt efter opgavens omfang og din situation. Normalt ligger det omkring 150. Første kvarter er i fleste tilfælde gratis. Fast beløb kan også aftales.

Erfaring: Jeg har undervist engelsk, grammatik, litteraturstudier og kreativ skrivekunst på blandt andet Aalborg Universitet, Aalborghus Gymnasium, Folkeuniversitetet, Skive Handelsskole og Gl. Lindholm Skole. Derudover er jeg forfatter på engelsk under navnet Petur HK. Jeg er i øjeblikket tekstforfatter, korrekturlæser og oversætter for forskellige virksomheder over hele landet. Jeg har omkring seks års erfaring som personlig tutor.

Mine ekspertiser er skønlitteratur, grammatik, punktsætning og effektiv skrivekunst. For en mere uddybende liste, se nedenfor.

Jeg tilbyder hjælp med:
- Engelsk på folkeskole-, gymnasie- og universitetsniveau
- Grammatik på alle niveauer
- Punktsætning
- Skønlitteratur, musik og film
- Research og kildesøgning
- Essay, projekt og andre former for opgaveskrivning, herunder analyse, tolkning, perspektivering, symbolisme, opgaveopsætning
- Korrekturlæsning
- Oversættelse
- Argumentation

Engelsk er et sprog, som alle unge vokser op med, og af den grund er det også en mere naturlig del af ens hverdag (uanset hvor sikker eller usikker man er, når det kommer til grammatik og forståelse) end det nogensinde har været før.

Derfor lægger jeg fokus på at starte enhver session med udgangspunkt i det, du/dit barn allerede kan. Det vil sige, at når vi for eksempel lærer grammatik, så lærer vi det bedst ved først at bruge sproget sådan, som vi ser det i film, læser det i bøger, hører det i musik og så videre. Derefter opbygger vi det grammatiske sprog ovenpå.

Når det kommer til grammatik (om det er engelsk eller dansk eller et tredje sprog) så er udfordringen nemlig sjældent sproget; udfordringen er betydningen af de forskellige grammatiske termer (dvs. det grammatiske sprog). Første skridt er altid det skridt man tager, når man indser, Hey, jeg kan faktisk det her bedre, end jeg troede.

Det er her, man lærer bedst, og det er her, vi starter.

Opret gratis tutor profil
Opret gratis bruger profil

Brugerne siger:

HD 2

Hvis ikke jeg havde Casehelp og mine tutorer ville jeg formentlig ikke gennemføre anden del af  min uddannelse. Jeg har virkelig udfordret mig selv og Casehelp gør at jeg får succes med det. Mark Didriksen

webdesign af webbureau onlineBRAND