Casehelp er en nonprofit markedsplads platform, hvor studerende kan få hjælp til opgaveløsning af tidligere studerende. Pris og samarbejde aftales imellem parterne. Som tutor skal du huske at tjekke for mails i spam/uønsket indbakke

BedømmelseJeg arbejder kun efter timesats, Timepris: 300Kr.


Send besked til denne tutor

Louise Wørzner

Cand. merc. International Marketing and Management

Gennem 5 år på Copenhagen Business School har jeg fået dyb viden indenfor kulturanalyse, markedsanalyse, virksomhedsanalyse, brancheanalyse, etc. indenfor fag som marketing, management / ledelse, organisation, communication, international business, kultur / culture.
Min kandidatafhandling omhandlede international ledelse. Mere specifikt skrev jeg om Global Mindsets. At besidde et Global Mindset vil sige at man som udgangspunkt har de rette kompetencer til at opnå international succes. kandidatafhandlingen er skrevet på engelsk og det meste af mit arbejde er udført på engelsk, blandt andet fordi jeg var på udveksling i USA og i Australien.
Mine stærkeste kompetencer ligger indenfor kultur, kulturanalyser, global ledelse (international management) og engelsk.
Jeg arbejder med rekruttering og er i gang med at udvikle et competency evaluation system. Jeg har derfor erfaring indenfor HR, rekruttering, rekrutteringsprocessor osv.
Jeg læser gerne korrektur på hvad som helst. Jeg er god til at forholde mig kritisk og stille spørgsmål.
Alle er velkomne til at skrive og spørge, hvis der er nogen spørgsmål.
Jeg snakker desuden spansk på B2 Niveau og bor i Mexico, hvis nogen skal bruge hjælp til spansk.

Opret gratis tutor profil
Opret gratis bruger profil

Brugerne siger:

BSc

Jeg skal allerede nu igang med at finde emner til min BA og igennem Casehelp har jeg fundet en tutor som vil hjælpe mig igennem hele processen, det giver mig en kæmpe tryghed at jeg ikke er alene om opgaven! Michelle Iversen

webdesign af webbureau onlineBRAND